Техният свят е музика! Техният свят е любов! Те общуват чрез мелодиите, живеещи дълбоко в душите им, а силната обич помежду им е движеща сила във всяко тяхно начинание.

Тя е певица от София,  той - китарист от Сейнт Луис, Мисури. Two cities one world е музикален проект, обединяващ в един свят мечтите на двама студенти, които се влюбват по време на следването си в Института на музикантите в Лос Анджелис. Анна и Джаред Катур са лицата на тази българо-американска група, чиито стил е определян като уникална смесица от джаз, соул и фънк. В професионалното си развитие са споделяли една сцената със Стиви Уондър, Шака Кан, Ерик Бенет и Майкъл Стоун.

В момента групата е в България на лятно турне, като за първи път ще представят своето авторско творчество пред пловдивска публика на 15 юли в заведението в Дома на културата "Борис Христов".

Музиката на Two cities one world носи много положителен заряд, с който те искат да залеят света около тях. Пишат песните си винаги заедно и черпят вдъхновение от пътешествията си из САЩ и Европа. През 2016 година издават първия си самостоятелен албум "Let the Whole World Disappear".

По време на миналогодишното им лятно турне в България печелят седем награди на "Поп-Рок Фест"- Несебър, една от които е за най-добра авторска песен.

След гостуването им в Пловдив тази седмица дуото продължава своето турне в София, Бели Искър и Смолян.