Новата американска прогресив метъл супергрупа Sоns of Apolo ще свири на Античния театър в Пловдив на 22 септември 2018  в рамките на световния музикален форум Sounds Of Thе Ages 2018. Съставът наSоns of Apolo е впечатляващ:Били Шийхъм - бас, Майк Портной - барабани, Дерек Ширинян - клавири, Рон Тал - китара, Джеф Скот Сото - вокали. Музикантите са познати на меломаните от легандарните рок банди Dream Theater, Guns N'Roses, Black Country Communion, Talisman и др.  

Sоns of Apolo издадоха дебютния си албум 'Psychotic Symphony' през есента и с него вече получиха редица престижни награди, след което съобщиха, че ще участва на няколко от големите европейски фестивали през лятото.

Шоуто им в Пловдив ще бъде наистина уникално за цялото турне, защото само в него супергрупата ще излезе на вековната сцена на Античиня театър и с оркестър.

Sоns of Apolo ще представят заедно с музикантите от Държавна опера Пловдив под диригентството на Левон Манукян серия световни хитове, които ще бъдат избрани от феновете им в официално онлайн допитване. При това изсвирени по виртуозен начин. 

"От момента, в който се събрахме в този състав, за да запишем албума, ми стана ясно колко лудо ще звучи тази група на живо на сцената" - подчертава Портной и определя шоуто като "Петглав спектакъл"!