Руши Видинлиев обяви страхотна изненада за всички дами по случай Международния ден на жената, а именно - концерт на 8 март. Феновете ще могат да чуят и на живо пленителния глас на Белослава. Специални гости на събитието са Александрина и Мариета от  PRPLNR. 

Руши прави своя дебют на българската музикална сцена с песента "Всичко се връща" през 2001 г., а 2 години по-късно парчето "Il Ritmo Del Mio Cuore" се превръща в истински хит, който изтрелва изпълнителя на върха на класациите. Любими на публиката са и хитовете "Ти беше", "Лъжи ме" с Карла Рахал, "Хотел **", "Онзи" и други.

Видинлиев изпълнява главната роля във филма "Цветът на хамелеона", за която получава награда за Най-добър актьор от Българската филмова академия. Руши участва и във "Времето е наше" на режисьора Лъчезар Аврамов. Българската лента беше сред премиерните заглавия на тазгодишното издание на фестивала "Киномания". Предстои да излезе и още една филмова продукция с главна роля на Руши – „18% сиво“ на режисьора Виктор Чучков, по едноименния роман на Захари Карабашлиев.

Белослава е сред най-обичаните български поп изпълнителки. Песни като "Красотата", "Слушай ме", "Ти и аз" и други отличават кадифения й глас, правейки го разпознаваем още от първите лирики. Певицата има хитови дуети с Орлин Павлов, Графа, Бобо и други добре познати името от родната музикална сцена.

Концертът ще се състои в столичния клуб Mixtape-5, A-side. Билетите са на цена от 20 лв., а в деня на събитието - 25 лв.

Снимка: Елена Ненкова