Шестгодишната сладурана Никол омагьоса рокаджиите от „Ренегат” с изпълнение на кавър на „One More Light” от Linkin Park. Момиченцето било поканено да изиграе ролята на дъщеричка на вокалиста на групата Константин Кацаров във видеото към новата им песен „Ритуалът”. Нейна екранна майка по сценарий е страхотната актриса Ирини Жамбонас.

Ден преди снимките на клипа Коцето и момиченцето пътували за уточняването на детайли по работата пред камера. В колата решили да си попеят и заснели изпълнението  във видео. Когато Ирини Жамбонас и колегата й Христо Шопов видели записа, останали като хипнотизирани от чара и таланта на 6-годишното момиченце. Настояли в официалния клип на „Ритуалът” да влезе откъс от изпълнението. Така и станало.

Песента ни е балада – съчетава глас, китара и хорово изпълнение. Никол ще изпее един куплет, разказа за PlovdivTime Константин Кацаров. Той разкри, че видеото ще има премиера до месец.

Всички в снимачния екип са влюбени в 6-годишното момиченце, а актьорът Христо Шопов й предвещал успешна кариера и скорошен дебют в киното.

Лесно е да попаднеш в плен на такова талантливо дете, сигурен съм, че скоро и публиката ще остане омагьосана, каза Кацаров.