Тази събота сцената на Летния театър ще споделят три уникални банди на пловдивския рок – Krossfire, Dreamskiller и Zuum. В типичния за тях стил, момчетата са ни приготвили тежка музика и много адреналин.

 

Спас, Димо, Петър и двамата Георги от Кросфайър взривиха Военния клуб миналата година на представянето на втория си албум „Shades of Darkness”. Групата, основана през 2001 г., има зад гърба си много отличия и международни участия, а на местно ниво можем спокойно да кажем, че са любимците на пловдивската рок публика. Дриймскилър-ите са заедно от 2012 г. Двата им клипа от втория албум, Reborn, са с вокал Росен Емилов – Коби, който се присъедини към групата през 2015. Момчетата бързо се утвърждават като една от водещите местни рок банди. Също през 2012 година се „родиха” и Зуум, които правеха турнета в цялата страна с трибюти на Годсмак и Металика. Предаването „Фрактура” представи и първия им клип от авторския албум, който излезе през 2015 г.

 

Както може да се очаква от един стабилен рок концерт, ще има много качествена музика и студена бира, а за безопасността ни ще се грижат момчетата от Benzin MC. Билетите по 15 лева се продават в мрежата на Eticketsmall, както и на място в Летния театър в деня на събитието. А по случай началото на учебната година, ученици до 16 години влизат безплатно, но задължително с придружител. И по традиция, за най-издръжливите, афтърпартито продължава в клуб Полинеро.