Посока и към откриването днес на новата сграда на Арт Войс Център - Пловдив. Запознаваме ви с инициативата за талантите, ръководени от музикалния педагог Румяна Иванова.

Само за няколко месеца необитаемата от пет години общинска сграда на ул. "Марин Дринов" 2 е превърната в музикален център със зала и кабинети за солфеж, пеене и пиано. 

Някои не вярваха, че за това кратко време ще успеем, но благодарение на дарения, помощта на родителите и подкрепата на община Пловдив, успяхме, казва музикалният педагог. Помогна и концерта на Античния театър с участието на звезди като  Маргарита Хранова, Любен Киров и Биг Бенд Пловдив.

Необходими са още средства - за външна изолация и за дооборудване, но центърът вече работи.

В концерта  за откриването тази вечер ще участват и  момичетата от Фор меджик , които са  възпитанички на Румяна Иванова.

Предстои активна музикална дейност. Две момичета от групата ще участват в предстоящия конкурс Детска мелодия на годината, ще има участнички и във формата Гласът на България, на 25 октомври ще участват и в отбелязването 100-годишнината на Червения кръст в Народния театър.
 
Концертът в новата зала на Арт Войс център започва от 17.30 часа.