Шестнадесетгодишната наследница на Дими от Сленг сериозно се е захванала с възраждането на музиката, написана от баща й и музикантите от група Сленг. Броени дни, след като пусна новото си видео "Пробвай се", посветено на проблемите на днешните тинейджъри, пристрастени към социалните мрежи, Дара Екимова се е посветила на усилена подготовка по втория концерт Slang By Dara Ekimova.

Екимова, Станислав Петров – Стенли - клавир, Иван Попов – китара, Николай Николаев – барабани и Илия Ранков – бас китара очакват ценителите на музиката в столичния Sofia Live Club на 31 май от 22:00 ч.

Към музикантите на сцената на клуба ще се качи и Георги Симеонов –JJ, който през миналата година прослави името на България в рамките на Евровизия 2018-а, когато заедно с групата Екуинокс стигнаха до престижните челни позиции с изпълнението на песента Bones.

Екимова и Симеонов ще изпълнят наградената с Оскар песен "Shallow". 

Певицата Кали е изненадващият гост на събитието. Тя ще възвърне автентичната фолклорна магия и заедно с Дара Екимова ще изпълнят една от най-нежните и лирични български народни песни. 

Стендъп-комедиантите Калин и Жоро от Нема К`во са подготвили толкова скечове, че ще се смеем от сърце.