Легендарнaта британска звезда Том Джоунс ще зарадва своите многобройни български фенове с уникален концерт в Античния театър в Пловдив на 24 юни 2019 година, пише PlovdivTime.bg.

Том Джоунс е един от най-продуктивните артисти в света. Албумът от 1999г. Reload продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Той умело експериментира с различни музикални стилове. Въпреки че е известен с хитове като Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again и If I Only Knew, в творчеството му преди всичко има изключителен рок и блус заряд. Певецът завладява хората по цялото земно кълбо със силата на гласа си и неповторимата си харизматичност.

Концертът на Том Джоунс се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

Поради лимитирания капацитет на Античния театър в Пловдив, билетите за концерта на Том Джоунс са само 3000 броя и са на цени от 80 до 170 лева. Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

ПРОДАЖБАТА НА БИЛЕТИ СТАРТИРА НА: 14 декември (петък) 2018г. от 11:00ч.