Родната банда Jeremy? спечели голямата награда в конкурса за нова българска поп и рок песен "Пролет 2019" на Българското национално радио. Индирок музикантите ще представят България на фестивала "Евросоник" в Грьонинген, Холандия.

"Тази вечер е отвъд мечтите ни! 
Получихме не 1, а 3 награди и това е точно толкова невероятно, колкото звучи! Може би и за първи път в историята на Конкурс "Пролет". Станало е възможно защото 3 различни групи от хора, независими едни от други, са избрали JEREMY? за фаворити. 

Голяма награда - присъжда се от организаторите на Конкурса "Пролет" и спечелилите тази награда имат възможността да представят България на фестиал за нова музика в Грьонинген! Наистина много искахме да спечелим тази награда и благодарим за тази отговорност и огромно щастие!", написаха във Facebook страницата си от Jeremy?

Призът им беше връчен за най-новата им песен "Day After Day" по музика на фронтмента Ерсин Мустафов и Ташо Колев. Текстът на парчето е на Ерсин Мустафов и Гергана Нойкова.

Конкурсът "Пролет" е създаден през 1970 г. и вече няколко десетилетия популяризира творчеството на българските музиканти.

Сред отличените е и бандата "Saint Electrics" и песента им "Inside my dream".