"На 1 и 2 юни ще се проведе поредното издание на Camden Rocks Festival в един квартал, който се нарича Camden Town. Това е много популярна историческа дестинация, но и има много стотици клубове, от които много групи са започвали кариерата си", каза фронтменът на група Jeremy? Ерсин Мустафов.

Родната индирок банда е единствения български представител на един от най-популярните, независими фестивали в Лондон - Camden Rocks Festival.

Китаристът на групата Ташо Колев обясни, че от няколко години мениджърът им се опитва да направи така, че JEREMY? да свири на този фестивал.

"Преди 2-3 години свирихме на подобен форум в Брайтън, но Camden Rocks е мястото, където можеш да се представиш", каза Колев.

"Фестивалът се слави с това, че няколко имена от изпълнителите, които ще вземат участие, ще бъдат следващите големи звезди на музикалната сцена в световен мащаб", добави Мустафов.

По думите му във фестивала взимат участие над 350 изпълнители, като изтъкна, че на форума ще присъстват и всички музикални компании.

Родната група ще разполага с 45 минути, за да представим сета си, като най-вероятно ще изсвирят 10-11 песни.

Новото парче на JEREMY? и Кирил Маричков оглави класацията на БНР ВИДЕОЧуйте песента “Не си сам“