Новото видео на Ицо Хазарта, Mascota & D - Trax събра над 700 хиляди гледания само за няколко дни и се изстреля в челните позиции сред най-гледаните клипове в YouTube.

Парчето "Известна" е част от първия солов албум на рапъра, който носи името "Неправилен рап". 

"Искат единици ама с много нули,

Спа енд бюти, и парфюми и боклуци, искат Гучи,

Винаги готови за суджуци,

Идвам и си тръгвам и превъртам,

Тия луди пеперуди ме побъркват", гласи част от текста.

"Винаги си купувам PLAYBOY, когато моделът на корицата е с естествени гърди", написа рапърът във Facebook, споделяйки корицата на списанието, на която е самият той.

Решението за соловия албум било взето отдавна, но сега дошъл подходящият момент, споделя Хазарта.

"През октомври 2018 г. просто седнах и направих това, което отлагах последните 12 години - започнах да пиша песните за албума. Поставих си за цел албумът да излезе през май, защото това е любимият ми месец. През пролетта се видях в чудо, за да изпълня онова, което си бях обещал, но в крайна сметка все пак успях", разказва рап легандата.

"Неправилен рап" изненада феновете на Хазарта със съвместни парчета не само с Mascota, но и с Явката ДЛГ и Белослава.

Искам просто българите да слушат моите песни, а не да ги занимавам с мнението си по тоя или оня въпрос, обаче системата явно не работи така. Отиваш в някоя телевизия да говориш уж за новия албум, а те те питат за последните наводнения в страната, споделя още рапърът.

Хазарта често е спряган за един от малкото социални поети в наши дни. Самият той обаче коментира скромно, че текстовете му изразяват това, което мисли.

"Аз съм безкрайно благодарен на съдбата, задето съм се родил българин. Този, който обича родината, този, който обича близките си и не ги лъже, който работи нещо, което му харесва - мисля, че това е успял човек", смята Христо Петров.

По отношение на артистичния си прякор е категоричен, че никога не е залагал и не е играл хазарт. Споделя, че псевдонимът му няма нищо общо с него самия и е плод на детска глупост.