На 28 март 2019г. от 19 часа Деси Добрева - Лудо Младо ще разтърси с едно емоционално шоу зала СИ²ЛА в Пловдив, при това точно в деня на рождения си ден, пише PlovdivTime.bg. По този повод и в очакване на вълнуващата среща с пловдивската пубрика, талантливата певица споделя:

„Изключително се вълнувам, че ще посрещна рожденния си ден на сцената заедно с пловдивската публика. За мен проектът "Лудо младо" е нещо много лично, тъй като го подготвям от много години. Целта ми беше да възродя българската песен като й дам нов живот и затова всяка песен и всяка нота е изстрадана и преживяна от мен.  През годините имах възможността да срещна най-различни таланти и съм много благодарна, че успях да събера един страхотен екип от съмишленици – музиканти и танцьори, и не само, които вярват в мен и в това, което правя." Това послание отправи талантливата певица Деси Добрева, която ще пее под тепетата на 28 март от 19 часа в зала СИЛА.

Магията с приказния глас на Добрева ще допълнят музикантите в бенда "Лудо младо" и танцьорите от "В шоплука".

Ще пеем с цяло сърце и гърло любимите български песни "Катерино моме", "Йовано, Йованке", "Една българска роза", "Кой уши байряка", "Лудо младо" и много други. Специално за този проект написах хорото "Добревото", което ще чуем и надявам се, изтанцуваме заедно на 28 март в зала СИЛА. Каня всички почитатели на хубавата и качествена музика да изживеем заедно "Лудо младо" и да посрещнем заедно рожденния ми ден! Да се слеем в едно сърце, една душа, един народ!”, каза Деси Добрева.

Билети се продават във всички офиси на Ивентим и партньорите им в цялата страна, както и в Билетна каса Пловдив. Цените са 20, 25, 30, 35, 40лв.