Вторият международен проект на Дара вече е факт. Песента се казва "BTW (Bye, Bye)" и е създадена съвместно с гръцките диджеи Livin R и Noisy, част от нашумелия покрай Елени Фурейра лейбъл Panik Records. 

"По време на снимките беше адски весело, тичахме толкова бързо, за да заснемем сцената в тунела в началото на клипа, че чак ме заболя капачката на едното коляно и до ден днешен си ме наболява", сподели певицата пред dir.bg.

Дара заяви, че актьорската игра не й е била трудна, с изключение на целувката във видеото. Певицата призна, че има човек до себе си, но той се съобразява, че тя е артист и няма как да се размине без целувка в някой клип.

"Аз харесвам конкуренцията, това е стимул за работа, особено добрата конкуренция. Когато има нещо, което да ми харесва у конкуренцията, още повече ме нахъсва", каза тя пред Би Ти Ви.

Звездата сподели, че би направила дует с Гери-Никол, с която са израснали заедно. По думите й такава връзка не може да се развали.

Певицата призна, че мечтае да излезе в чужбина, където да развие певческата си кариера. Певицата добави, че има проект за нова песен, която се продуцирана от гръцки диджеи и нейните продуценти.