Да! Iron Maiden идват в Пловдив за Hills of the Rock

Легендарната група ще разтърси града под тепетата на 22 юли

13.11.2017 15:30 8165 0
Да! Iron Maiden идват в Пловдив за Hills of the Rock

Iron Maiden идват в Пловдив за Hills of the Rock! В официалната страница на групата е дадена програмата на новото им световното турне Legacy Of The Beast, която ще постави началото си в Талин, Естония на 26 май и ще завърши в O2 Арена в Лондон, на 10 август. В програмата фигурира Пловдив, като датата е 22 юли.

Мениджърът на Iron Maiden Род Смолууд сподели:

„Както нашите фенове вече знаят, откакто Брус и Ейдриън се присъединиха отново към Maiden в началото на хилядолетието, имаме цикъл на турнетата. Редуваме ги както за нов албум, така и само с вечни хитове. Това ни харесва по много причини, защото бандата може да изпълни и новите парчета, и големите си хитове, които зареждат емоционално феновете и сбъдват техните желания. Както се казва поддържаме нещата живи- не само за феновете, но и за бандата. За този концерт, изпълнен с хитове, решихме да базираме темата около името на Legacy Of The Beast, което изцяло пасва на целите ни, и ни дава възможност да бъдем креативни и да се забавляваме, особено с Еди! Ще има много изненади. Не искам да издавам всичко в момента, но работим върху няколко различни сценични дизайна, запазвайки традиционните Iron Maiden. Надяваме се да подарим на феновете ни, които дойдат да видят това наистина много специално шоу, едно фантастично изживяване.“

Многобройните почитатели на Iron Maiden в България, ще могат да видят идолите си на живо по време на HILLS EXCLUSIVE на 22 юли, 2018 година. Специалните гости на концерта се финализират в момента и ще бъдат обявени скоро!

Напишете коментар
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина