13-годишният Тошко Радулов е управлявал мотопеда на баща си в местността "Бяла река", когато подплашил кон и се удушил във въжето, с което животното е било вързано.

Припомняме, че детето носело каска за мотоциклет, а по тялото му имало множество охлузвания. Около врата му било намотано въже. 

При огледа било установено, че момчето е било теглено от кон, привързан за другия край на въжето. В района на местопроизшествието е открит и мотоциклетът "Априля", с който се е придвижвало. 

По първоначални данни става дума за нещастен случай. Момчето се оплело във въжето, с което конят бил вързан за паша, докато управлявало двуколесното превозно средство. Конят се подплашил и го повлякъл. Именно въжето, което се омотало около врата му, причинило смъртта на детето.

Дете с мотор се оплете във въжето на кон, загина намястоМомчето било влачено от животното

Арестуван е баща му, чиято собственост е моторът. По информация на TrafficNews.bg става дума за 48-годишния Лъчезар Радулов. За 24 часа е задържан и стопанинът на животното - 53-годишният Мъню Марков. 

Тодор е малкият син на Йонка и Лъчезар Радулови. Големият му брат учи в Германия, съобщава  karlovo.tv. Майката му е директор на ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“ в Карлово, а бащата му притежава малка фирма за поставяне на дограми.