Стана ясна самоличността и на втория "бомбаджия" на заведението в пловдивския квартал "Кючук Париж". Любомир е един от тримата младежи, запалил сервитьорката на Bar&Grill Dari с неплатена сметка на стойност 24 лева.

23-годишният мъж, който според запознати е стар познайник на полицията, отишъл да хапне и пийне с Емил Петков и още един свой другар в заведението, а после си плюли на петите, правейки "бомба". Сметката им трябвало да възстанови млада майка, сервитьорка в заведението.

Самоличността на двама от хулиганите вече беше разкрита от читатели на TrafficNews.bg

Любомир и Емил се оказаха разпознаваеми лица в Кючука. Те често се забърквали в неприятности, прерастващи в криминални прояви.

Вижте кой е Емил - другият пловдивчанин "бомбаджия"!

Редакцията изказва благодарност за бързата реакция на всички, които се отзоваха и помогнаха справедливостта да бъде възстановена. Надяваме се  нарушителите на закона да си понесат последствията.

Припомняме, че заведението публикува видео запис от охранителните камери, на който се виждат тримата извършители на зулума. Емил Петков е момчето с татуировка на левия бицепс, което идва последно и си удря главата във висяща саксия. Любомир пък е един от седящите на масата. Неразкрит остава само третият младеж. 

Вижте ВИДЕО ОТ ОХРАНИТЕЛНИТЕ КАМЕРИ, заснели наглото хулиганство!

Лицата на бегълците се виждат на видео записа. Ако разполагате с информация за третия, пишете ни на редакционната ни поща: redaktor@trafficnews.bg