Съседите на намереното мъртво семейство във Велинград са шокирани от случилото се. Хората разказват, че досега не са били свидетели нито на скандали, нито на някакви проблеми. Семейството е било за пример и никой не е очаквал да се случи нещо подобно.

Както съобщихме,  вчера 68-годишният треньор по плуване Велчо Клешков е намушкал смъртоносно жена си и сина си, след което се е самоубил. След сигнал от съседи полицията е намерила телата на  58-годишната Йорданка Пенина и 23-годишният син на семейството Владимир.

Двамата родители са имали спортен клуб по плуване, където са тренирали десетки деца. Още не е ясно каква е личната драма в семейството, която е довела до жестокото убийство.

„Все още се установява какво е довело до отключване на агресията у бащата. Надяваме се да разберем каква е причината, възможно е да става въпрос и за психическо заболяване. Няма външна намеса, всички сочи, че бащата е извършителят:, коментира главният секретар на МВР Ивайло Иванов пред БТВ.

 Велчо и Йорданка се ползват с огромен авторитет във Велинград..  Те са треньори в известния местен клуб "Белмекен“.

Трагедията във Велинград: Известен треньор убил жена си и сина им, преди да се самоубиеТелата на тримата бяха открити в апартамента от полицията