Известният треньор по плуване Велчо Клешков е извършил тежкото престъпление във Велинград, след което се е самоубил, съобщава Блиц.

По-рано от полицията съобщиха, че тази сутрин в 10:00 часа сутринта са открити телата на тричленно семейство, като снощи е имало скандал в апартамента им.
Роднини на загиналото семейство, подали сигнал, че нещо се случва на горните етажи над тях в апартамента на 68-годишния Клешков.  Пристигналите на място полицаи заварили три трупа. В спалнята убита с нож е открита съпругата на мъжа -  Йорданка Пенина. 58-годишната съпруга на Клешков също била треньор по плуване. 

В стаята си мъртъв бил и 23-годишният син на семейството Владимир, който е бил с увреждания.  В коридора мъртъв е открит Велчо, който след като първо е убил жена си, а после сина си, се е самоубил. Няма оставено предсмъртно писмо. 

 Велчо и Йорданка се ползват с огромен авторитет във Велинград..  Те са треньори в известния местен клуб "Белмекен". На място се прави оглед. Ще бъде извършена аутопсия на телата.