Колеги на арестувания за педофилия пловдивски зъботехник, са потресени от разкритията на полицията. 55-годишният Георги Колев бе арестуван вчера, след сигнал от майката на 9- годишно момиче. Малката била подмамена от Колев в кабинета му в района на Бунарджика, а там той удоволетворил первезните си наклоности. 

По време на разследването е станало ясно, че малолетното момиченце не е единствената пострадала. Още три деца, живеещи в квартала, са били примамени от мъжа с извратени наклоности. Снети са показания от три момичета и момче. Най- малкото дете е на възраст 9 години, а най- голямото на 16. 

Освен, че е блудствал с децата, зъботехникът е записвал с телефона си перверзиите, на които ги подлагал. Част от записите са открити при обиска, направен от криминалистите. Според зарпознати, той  първо се сприятелявал с децата, разговарял с тях, давал им съвети, купувал им сладкиши. водел ги в кабинета си, където им показвал как се правят отливки от зъби. След това под формата на игра ги принуждавал да задоволяват противоестествените му сексуални наклонности. 

Мъжът е имал съпруга и две деца, които очевидно не са знаели за извратените му вкусове. 

Колев е направил самопризнания. Срещу него е повдигнато обвинение по чл. 149 от Наказателния кодекс. 

"Жорката беше зъботехник в Стоматологичния факултет. После си направи частна практика. приемали сме като напълно безобиден човек. Никога не сме предполагали, че може да има и тъмна страна" , коментират пловдивски зъботехници. 

 

Полицията откри 4 жертви на педофила от Бунарджика и записи на перверзиите муАрестуваният зъботехник е семеен с две деца