Осъдиха пияната каскадьорка от Коматево, размазала колата си в магазин

Татяна сключи сделка с прокуратурата

Район „Южен“, Пловдив
27.05.2020 16:00 14536 2
Осъдиха пияната каскадьорка от Коматево, размазала колата си в магазин

39- годишната жена, която пияна влезе с колата си в магазин в пловдивския квартал Коматево през ноември, получи своята присъда. Татяна сключи споразумение с прокуратурата, което днес бе одобрено от магистратите в Районен съд – Пловдив.

Припомняме, че инцидентът стана на 10 ноември. Около 11:00 часа младата жена профучала с форд с хасковска регистрация по улицата и завила към магазина. Заради забавените си от алкохола реакции обаче, тя не успяла да спре навреме и врязала превозното средство във входната врата на търговския обект. Предното стъкло на колата й бе счупено, размазани бяха и няколко стелажа, откъртена е вратата към магазина.

Пловдивчанка на 2 промила влезе с колата си в магазин в Коматево, по чудо няма пострадали

Очевидци твърдят, че в района е имало и няколко деца, които били изпратени на пазар. След идването на полицията, било установено, че Татяна е под влияние на алкохол – 1,45 промила.

Същата се е държала неадекватно. С нея е пътувал домашният й любимец – куче порода Хъски.

Половин година след инцидента Татяна се изправи пред съда. Тя бе наказана с условна присъда в размер на 6 месеца, с 3 години изпитателен срок. 8 месеца пък, жената ще бъде лишена от правото да управлява кола.

Още след инцидента, наш репортер опита да се свърже с Татяна, но без успех. По думите на съседи и очевидци, тя системно карала под въздействието на алкохол. Дори в деня на катастрофата, Татяна е посетила магазина и си е купила лотариини билети, миришейки на спирт.

„Жената караше много бързо, със сигурност над допустимата за градски път. Дори не намали, а направо влезе в магазина. Персоналът е много уплашен, хората в района също. Не познавам шофьорката, знам само, че това не й е за първи път. Дори след произшествието се държеше неадекватно и агресивно”, разказа тогава собственикът на магазина. 

 

Съседи на пияната каскадьорка: Цял ден се крие вкъщи, никога не сме я виждали пиянаРепортер на TrafficNews откри кучето да лае неистово, вързано в задния двор на къщата

 

Напишете коментар
Вашите коментари през Trafficnews.bg
2 Коментара
Сортирай по
коментар

пяната пача от село 16:29, 27.05.2020

"Оператора" е специален селяк, снима за срелището "подигравателно" после този същият селяндур да обсъждат "видеото" на евтина водка с другите селяндъри.

Oтговора1
коментар

да

Мъж си трябва на жената, не кучета и гъбаркащи я селяни!

коментар

КОМАТЕВЕЦ 18:57, 27.05.2020

Мили добри хора прокурори-размахването на среден пръст не беше ли хулиганство.За едни е хулиганство-за лошите,а за пияната пача не е.Нека да има еднакви критерии.Пияната пача е наша пача-добричка.

Oтговора0
Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина