Георги Фиков е 20-годишният шофьор, помлял с лъскавото си "Порше" друг автомобил на пътя Ахтопол-Царево снощи, пише "Флагман".

Бащата на шофьора, чието "Рено" бе помляно от "Порше" на пътя Ахтопол – Царево, изля гнева си в социалните мрежи. Росен Иванов публикува снимки на пораженията върху автомобила на сина си Ростислав и благодари на Господ, че няма пострадали от жестокия сблъсък, тъй като детето му е било на мястото в компанията на приятелите си.

По-рано от пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщиха, че около 20 часа снощи по пътя Ахтопол – Царево поради загуба на контрол самостоятелно катастрофира "Порше 911 Турбо", със софийска регистрация, управляван от 20-годишния Георги Фиков. Лъскавото возило с бясна скорост напуска пътното платно вдясно и се удря в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил "Рено Меган Сценик", със софийска регистрация, който след удара, се преобръща на дясната си страна. 20-годишният Георги Фиков е получил натъртвания и охлузни рани. Той е откаран в УМБАЛ – Бургас и е прегледан, след което е освободен за домашно лечение. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, а пробите са отрицателни. Взета му е кръв за химичен анализ. Двете коли са смачкани до неузнаваемост.

Скъпата кола, с която 20-годишният Георги предизвикал мелето, е лизингова и е вписана на неговото име. Младият шофьор явно има афинитет към високите скорости и скъпите коли. През 2021 г. той се похвалил с лъскав син Мерцедес - подарък за 19-ия му рожден ден, пише флагман. Тази година пък вече фучи из цяла България с Порше.

20-годишен с "Порше 911 Турбо” се натресе в спряла кола на ЧерномориетоПоршето изскочило на прав участък, загубило управление и се забило в паркираната извън платното кола