Честитка от жена ми... а вашите жени правят ли ви такива честитки? Така собственик на ауди се "похвали" пред колеги във фейсбук група, след което мина директно на въпроса: Колеги, трябва ли да се боядиса цялата броня и калникът или може само охлузеният участък да се пръсне? И публикува "честитката" - разбирай снимка на ожулената кола.

Да, но "колегите" вместо да му дадат конкретни напътствия как да се справи с пораженията върху автомобила, се втурнаха да философстват на тема "жени шофьорки". И... се наоплакаха порядъчно от шофьорските умения на половинките си. Вижте:

"Моята тотализира и двете коли, само за скрап стават", изплака един.

"Ако мислиш да й я даваш да я кара пак, по-добре не се заигравай много.... Поизправи калника и...", посъветва друг.

"Моят кошмар на пътя. Жена или баба шофьор - ужас!", категоричен е трети препатил.

"В интерес на истината специалитет са им такива одрасквания, обаче тежките катастрофи по-често са си дело на мъже", призна следващият.

"Не я боядисвай, ако имаш намерение да й даваш да я кара", примирено заключи друг.

"Парктроникът вие на умиране, няма спиране, братче. Пет дена след като я купихме, проби задната броня", искрено ни развесели потребител.

"Аз затова не си давам колата на моята кифла!", написа мъж шофьор, което, разбира се, веднага предизвика негодуванието на жените. 

"Абе да са ви живи и здрави жените да ви чупят колите!", възторжено възкликна друг, чийто приоритет със сигурност е жена му, а не ламарините на колата му.

Изводът от всичко това? Жени, мъжете ви обичат - независимо как шофирате. Е, с малки изключения...

Повечето от участниците в дискусията показаха и техните "честитки" от жените им...

"Разминах се по-леко този път", щастлив е собственикът на тази кола.