Астрологията, тази незаконна дъщеря на физиката, завзе политическия небосвод и дръзко промени изборите в континентална България от октомври през ноември. Подредени в поредния си цикъл, който не е месечен, звездите предвещават през октомври лош шанс за ГЕРБ. И като се вслушаха в звездния хороскоп, партиите подписаха съглашение и всички вкупом се съгласиха на ноември. Тук звездната карта е така подредена, че разкрива повече шанс за победа. И повече участие на електорална единица.

Великолепната Алена не пожела да сподели кой от ГЕРБ е потърсил астрологическата й прогноза. По всяка вероятност са ползвани други звездобройци, с по-притъпено обществено присъствие и по-мъртъв пиарски код. По-замъглени в полезната си за континентална България дейност, защото популярността е винаги повод, първо, за съмнение, второ, за оплюване. Както е известно, в нравствено-психологическия регистър на българина оплюването е първостепенна величина.

Така анонимността се оказва удобна. В нея са се приютили както небесните четци, така и земните политически централи. Взаимно се захранват с информация. Нещо дълбоко прикрито от окото на народа. Както се прикрива лобизмът. Любовта между съд и престъпление. Комисионите за всяка мащабна сделка. Чувствата на властта към „Цанков камък“, офшорната сласт на АЕЦ „Козлодуй“ или тайните нощи на Плевнелиев - Ненчев с румънската идея за съвместна флотилия в Черно море. Тук Бойко Борисов изигра съдбовна роля. Просто си прокара поредната магистрала към народното признание. Обяви, че иска край морските ни курорти не военни кораби, а туристи, яхти и много секс.

Извън шегата, това е съдбоносна намеса. Така премиерът спаси родни бойни глави. Едната на Плевнелиев, другата - на Ненчев. Третата се търси.

За жалост няма единство в астрологическата азбука. Тя съставя различни послания, които се разчитат според личната воля и близката цел. Например волята на настоящия български президент. Той винаги взема от астрологията онези знаци, карти и внушения, които силно демонтират чувствата му към Путин. „Нощните вълци“ пресякоха страната, одимиха политическото пространство, сбиха се с миролюбиви посрещачи и отпрашиха нататък, където православието се чувства немоторизирано. В парламента постъпи запитване как така службите са допуснали мотокроса на руските рокери, а мъдростта отговори, че при отказ би следвало поредно президентско задоволство. Следователно службите работят зад гърба на Плевнелиев. Той продължава да се бои от ракетни вампири. Вместо да се бои от онези руски бомби, които всяко лято, независимо от призива на Путин, се разполагат край нашето Черноморие и се развяват нагоре-надолу по топлес. Някъде и без топлес. Само по въоръжена промишленост.

Ако четеше небесните карти като независим консуматор на факти, Плевнелиев щеше да съзре в тези бомби истинска експанзия. Заредена още от соца, когато българите копнееха да се доберат до двата детонатора на върха на бомбите, а рускините - да се доберат до България, която за тях си беше излаз към Запада. Така е, когато не се ползват знанията на Алена, а на самозванци звездобройци. Опасно е да им се вярва. Това е все едно да се вярва, че законът срещу корупцията ще смаже корупцията. Сори! Тя е така загнездена в гърдите, че без нея всяка партийна централа и всеки обществен механизъм ще изпаднат или в меланхолия, или в непроизводителност. Може и в понижено сексуално разположение. В модерния свят, където се намира България, липсата на пари винаги води до по-лош коефициент на либидото. По-малко финансови ресурси за лично ползване - по-малко салфетки в дискотеките. Ето защо, ако законът за корупцията победи, най-щастливи ще са производителите на хартия. Ако не победи - значи е измислен от Кунева.

Датата на вота се определя с решение на парламента. Бойко Борисов, който разпертушини военната флотилия „Плевнелиев - Ненчев“, не остана учуден, че БСП е за октомври, а ГЕРБ - за 6 ноември. Понеже знае, че така или иначе ще победи. Радан Кънев, този всемогъщ звездоброец, публично обяви прочетеното в астрологическите конфигурации: че ГЕРБ и ДПС водят тайни преговори за съвместна афективизация преди 6 ноември, за да демонстрират колко много са отдалечени от звездите. Че не се обичат, че няма значение дали ДОСТ ще бъде легитимна или не. Страхът е в точния мерник на Лютви Местан. Винаги може да вкара още дивеч в гората. Както ГЕРБ вкарва още звезди на небето. Гери-Никол, например. Астролози пошушнаха, че ще пее и танцува за победителя, независимо кой е той. Няма да е на митинг на открито. От което производителите на салфетки останаха доволни.

Производителите на звездна мъгла продължават да държат зад булото имената на кандидатпрезидентските двойки. Ето защо няма какво толкоз да виним в пристрастия Гери-Никол. Още повече че не разполага с навършени 18 години. Младостта знае, че Вселената се разширява. Партийните централи знаят, че вселената е тяхната урна.

И звездите не дават информация кое дуо ще се намести в креслото на русофила Плевнелиев. Астролозите могат да определят 6 ноември като най-хубавия ден в годината, но не могат да определят кой ще даде първата пресконференция. Подредбата на звездите не копира подредбата на партийните квоти. Така че, който не разчете правилно звездите, ще си къса косите. Голямата бръснарница още не е отворена. Тя ще се изнесе по Черноморието, за да гледа яхти и международно любовно шествие във всякакъв вид. Дори и падащи от балконите.

Корнелия Нинова обяви, че ще е добре колегите да не си пекат задниците до края на октомври, да си нарушат покоя и да избързат с датата на вота преди Димитровден. Това защото през ноември небето се мръщи и звездите се четат само с телескопи. Астрологията открай време е помагала на БСП, както Енгелс е помагал на Маркс в Лондон. Плащал му е квартирата, отоплението и проститутките. Както е известно, майсторът на „Капиталът“ майсторски е влагал в лоното на платената любов. Затова „Капиталът“ е тъй близък до масите. Затова ги поведе. Сексът може да предизвика война, Троянската например, както и революции. Понеже бедните желаят жените на богатите.

Тенденция, която звездите са предрекли още от времето на Клеопатра. За да няма революции, освен към Цезар и Антоний, е била щедра и с войниците, и с робите. Така е постигала паритет на сексуалното доволство. Лишила го е от социален смисъл. Опровергала е късния капитализъм, който доказва, че равенството води доникъде. Клеопатра може да поведе египетския народ както друга жена, по-известна като Корнелия Нинова, може да поведе БСП. И в двата случая се наблюдава игнориране на Цецка Цачева. Дават я на бабите.

Астрологията не предвещава нищо специално за 6 ноември. Очаква се мултикултурно привличане на разгонени тела. Звездите обичат да се смеят.

Автор: Димитър Шумналиев, "Труд"

Снимка: Иван Кутузов-Кути

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg