Броенето започна! Днес 12 юли с Първа химиотерапия!!! Това написа днес на личната си страница във Фейсбук Нана Гладуиш. Така водещата на "Съдебен спор" съобщи на всички, че е започнала терапията за борба с рака за втори път.

Нана публикува две снимки от стаята за вливания. Под публикацията има над 1500 коментара, в които познати и непознати пожелават на водещата много кураж, сила и късмет.

Водещата на „Съдебен спор” съобщи неприятната новина, че ракът се е завърнал, в ефир в края на юниТогава Нана сподели: „През 2012 г. бях диагностицирана с рак на гърдата. След като преминах успешно лечение, пет години всичко беше чудесно. Но от доста време пазя нещо в тайна. Сега дойде време да го споделя с вас. Отново имам рак. Този път на другата гърда”.

Водещата каза през сълзи, че доскоро е планирала лятната си почивка, но сега ѝ се налага пак да мисли за операция и химиотерапия.

„Предстои ми битка. И, ако един път съм успяла да се справя, вярвам, надявам се, моля се да се справя и втори път. И да стана още по-голям пример за всички хора с онкологични заболявания в България”, каза още Нана.