Една целувка тази седмица успя да засенчи дори евтините апартаменти на властта. Целувката на Кобрата! Това, което последва след целувката обаче, направо взриви интернет пространството. Първо, Джени се оплака от сексуално посегателство срещу нея. А след това братята Кубрат и Тервел Пулеви разпространиха скандални кадри, на които ясно се вижда как репортерката танцува в скута на мъж от българската компания.

Темата предизвика безброй коментари - предимно от нежната половина на човечеството. Българките направо побесняха! Клипът със "засрамената и обидена" Суши толкова ги възмути, че ще ни е трудно да ви предложим реакцията им - по обясними причини от лингвистично-етичен характер. Ето някои от по-въздържаните мнения на читателите на TrafficNews.bg, които публикуваме без редакторска намеса:

***

Четох, четох... коментари под различни публикации. Американците са инфантилна нация и законите им са написани така, че да ги защитават злостно. Дали е виновен?! Да, защото е на чужда земя и е длъжен да мисли, да се съобразява, да спазва, най- вече дистанция от всеки и от всичко. Дали е невинен?! Да, невинен е, адреналин, балкански манталитет, погрешно разбрано чувство за близост. Гледайки, слушайки и четейки всичко съм убедена, че ще използват случката и ще го изцедят докрай- дали заради позволеното от законите им изнудване за пари, дали заради идиотското, изкривено до гнусота движение "МЕ ТОО", дали само заради това, че се мислят за велики и е недопустимо някой си българин да си позволява волности в ефир? Както казах и на друго място това е "Американската мечта". Израстват в общности, като в секти, образоват ги, ама недообразоват, внушават им чувството за величие и единственост, и притежават патриотизъм, граничещ с национализъм. Няма смисъл от обиди и гадости по адрес на Кубрат. Горката! От срам че й паднат дрехите направо! Боклук!

***

Суши Търси да се муши!

***

 

Ще стане като думите на Кучето Стоичков - която кучка ме е залаяла, после е побеснявала.

***

Разпоретините са си абсолютни кучки. Готови са да направят абсолютно всичко за пари. В един момент ще съди някого за сексуален тормоз, а в друг - ще се снима гола с храна по тялото, а може и с някой мъж. Да не говорим за купоните на какво са способни.

***

Сушито и да не се окаже, че е с мирис на сос Хондаши? (Б.ред. - рибен бульон)

***

Суши си е намерила начин да изкара едни пари...

***

"Най-добрата" адвокатка явно не знае още колко клипа има.

***

Решила е да вземе накой милион, но е сгрешила американската мастия. Кобрата си е кобрата.

***

За 1 година в България 40 жени бяха бити/убити от мъже, но само този, който целуна жена го отнесе?

***

Сега той да я съди за сексуален тормоз! Грозна златотърсачка!

***

Долен парцал прави се на хавлиена кърпа. Евтина продажна душица.

***

Абе защо на снимките от партито и от този клип, все е закрито лицето на този мъж...Кой е той...?

***

Хитрите, лицемерни американци владеят Света, а простоватите ганьовците им носят куфарите!

***

Има нещо приятно в цялата история. Поредната курветина реши, че с чифт фалшиви цици и лъжливо заела ролята на жертва може да получи популярност и пари за нечия сметка. Решила е, тъй като преди се е получавало при други. Но е показано как страда в нечий скут,а от целувка по устата била унизена. Важно е да бъде прекарана докато се шуми по света. За пример. Искаше популярност, ето й я. Някой беше писал, че това му е най-скъпата целувка на Пулев. Но общата вече с журнализъм няма да се занимава. Превърна се и в гордостта на фамилията. Ако изобщо получи нещо, в случай че тази глупава история изобщо мине през съдебен процес, това и ще й е. Всички световни медии реагираха светкавично и няколко дни писаха що за животно е Пулев. Да видим дали ще реагират сега. Имайки предвид, че за празненството е имало сериозен повод, видео материалите вероятно тепърва ще изкачат. Много бързо ни намазаха с лайна,какви чалгари и простаци сме били,да видим сега.

***

Много е възможно това да е договора между тях двамата! Кобрата не би си позволил такава целувка ако няма файда! Както казват няма лоша реклама! Така той ще стане още по известен по световните медий! Така че не се правете на професори всичко в тоя свят одавна е просто бизнес!

***

Нагласиха го Пульо, та дрънка. Толкоо пари ша му измъкнат, та свят ша му са извий. И ша са научи, че немой да прай квот иска в САЩ. Виж, в БГ също не бива, ама му позволяват, защото тук на почит са такива като него и подражателите им. То за това сме "цъфнали и вързали", а САЩ са на светлинни години пред нас по развитие. И това е причината младите и кадърни българи да бягат в САЩ или западна Европа...

***

Джени може да е танцувала в скута на мъж, може да го е докосвала по някои интимни части, но го е правила сама, по-собствено желание. Може да е най-голямата кучка на света, но тя решава каква да е, а не братята Пулеви. Освен това, тези клипове са незаконни, защото не са снимани по надлежния ред и няма да бъдат взети под внимание. Така е в САЩ. Там има правосъдие, за разлика от тук...

***

Пулю ше се опули, като доде фактурата хахаха другия път да си плати преди да пацелуйва и пипа.

А ето го видеото, под което Пулеви написаха: "3:00 часа сутринта, няколко часа след прословутата целувка Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!"