Дами, случвало ли ви се е да се усамотите в банята, за да изплачете болката си? Понякога това е единственото място, където жената може да си позволи да пусне на воля чувствата си. Именно това искала да покаже фотографката Британи Латам, публикувайки своя снимка в социалната мрежа.

Само за дни фотографията започва да има хиляди споделяния.

Британи отбелязва, че посвещава тази публикация на всяка жена, която плаче под душа – на място, където никой няма да я види, защото трябва да остане силна.

„Ако водата измива сълзите ти, това не значи, че не плачеш. Аз – това съм ти. Виждам те, аз съм с теб, плача заедно с теб!”, споделя жената.

Десетки дами по света са започнали да се разпознават в поста на фотографката и описват как действително са стигали до момент, в който са влизали в банята, където водата е отмивала сълзите им, а след това са излизали отново силни, пише jenata.blitz.bg. Британи признава, че е била искрено удивена, че идеята й е предизвикала такъв резонанс, отбелязвайки, че е била вдъхновена да напише това като свой личен опит, но и като опита на други жени – такива, каквито са.

Разбира се като повечето жени Британи в съвсем различна в ежедневието си – тя е успешна, щастлива и усмихната жена и майка на две прекрасни дечица.