Простреляният от свой съсед Веселин е един от тарторите на агитката на Локо Пловдив, научи TrafficNews.bg.

44–годишният мъж  претърпя операция и все още е в болница. Той е бил прострелян в крака, като най-сериозно бе засегната подбедрицата.

Веселин е добре познат в „черно-белите” среди. Той не пропуска мач на любимия отбор. Тялото му е покрито с татуси, предимно с емблемата и символите на отбора.

В квартала често е виждан да разхожда двата мъжки питбула, единият от които също пострада при престрелката в квартала. Мъжът работи в сферата на строителството.

Припомняме, че бивш военен простреля пловдивчанин и две кучета след скандал в Тракия. По думите на очевидци скандалът е тръгнал заради котка, която кучетата подгонили. Тогава мъжът се приближил по децата и им се разкрещял, след което извадил пистолета и започнал да стреля и по кучетата, и по децата. За щастие, той не е успял да простреля младежите, които са разхождали кучетата. Тогава майката и бащата на двете деца,хукнали да им помагат. В този момент 56-годишният мъж, който се казва Димитър, прострелял бащата. 

Днес Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем бившия воденен – Димитър.Той е задържан с постановление на наблюдаващия прокурор за срок от 72 часа.

По делото са извършени процесуално-следствени действия – оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели, иззет е един брой пистолет „Макаров“, законно притежаван, два броя пълнителя, 73 броя боеприпаси, назначени са експертизи и др.