Почина 20-годишният моторист Никола, който катастрофира с мотора си на Цариградско шосе края на февруари, научи TrafficNews.bg. Няколко месеца момчето бе в УМБАЛ "Свети Георги" и лекари се бориха за живота му. Бяха извършени няколко животоспасяващи операции в областта на главата. Състоянието му дълго време бе критично. 

В профилът му във Фейсбук започнаха да валят съболезнования към семейството му. 

"Винаги ще те запомним с тая усмивка братлее !!Почивай в мир завинаги в сърцетоо!!", "Почивай в мир Ники.."Почивай в мир, Ники, дано си на по-хубаво място", са само част от посланията на приятелите му. Други закачиха черни лентички на профилите си.

Близките на Ники споделят, че е бил страхотен човек и добър приятел. Винаги е бил готов да подаде ръка на другар в нужда. 

Припомняме че Никола пострада при катастрофа на Цариградско шосе, срещу Централни гробища. Той се е движел с висока скорост в посока центъра, когато се забива в лек автомобил. От удара мотористът пада на пътното платно, а моторът продължава да се пързаля още 20-30 метра. 

За по-малко от година Николай е катастрофирал три пъти. Първият път е паднал на бул. "Цар Борис Трети Обединител", а след това през юли, заедно с приятеля си Георги са се ударили с голяма скорост в шкода на бул. "Санкт Петербург" до хипермаркет "Метро". Георги беше откаран в болница в тежко състояние и няколко дни беше в кома. 

Любовта на Николай към моторите била пословична, той почти не слизал от машината. Повечето му приятели също споделят неговата страст. 

Екипът на TrafficNews.bg изказва искренните си съболезнования на близките и приятелите на Николай

Вижте и видео от инцидента:

 

Първата информация със СНИМКИ - ВИЖТЕ ТУК

TNS.bg