Сетиха се! От АПИ най-после сложиха качулката след дъжда от ударени, изпотрошени и борещи се за живота си! Днес те отправиха "изрично предупреждение за повишено внимание по участъка на АМ "Тракия"... Причината? "Намалена видимост от гъста мъгла и задимяване от сметище в района на магистралата", гласи официалното съобщение.

Междувременно наш читател се оказа пророк. На 13 юни той ни изпрати видео и написа следното: Сметището до Ихтиман се е запалило, по магистралата за София е страшно, въпрос на време е да стане беля. Пак повтаряме: това пловдивчанинът ни го изпрати на 13 юни! 3 седмици преди тежката катастрофа. Така че сметището не тлее от няколко дни - то си тлее от почти месец!

Но АПИ чак днес го забеляза. Така че всякакви версии за това, че от АПИ не са имали време да поставят предупредителни знаци за лошата видимост, тъй като сметището е пламнало отново вчера рано сутринта, са просто смешни! И жалки! 

Колкото жалък е напънът да се стовари всичко на МЪГЛАТА. Естествено, тя - мъглата, не може да понесе отговорност, да бъде уволнена, съдена и разнищена. Мъглата си е мъгла.

Както впрочем и работата на Агенция "Пътна инфраструктура" - пълна мъгла е!