Досега той беше подложен само на опустошителната сила на любовта. С безбройните катинари, изрисувани със сърца и пречупени стрели, Мостът на Гребната отдавна се е превърнал за пловдивчани в най-предпочитаното място да "заключат" любовта си. По-суеверните пък се опитват така да предпазят връзката си от лоши очи и магии.

Само че зимата предложи друг тип предизвикателство и пред влюбените, и пред останалите простосмъртни, дошли просто да се разходят на любимото място… Сега те трябва да пазят не просто любовта си, а и краката си и главите си. Защото Мостът е… направо потресаващ.

Така го определи читател на Trafficnews.bg, който ни изпрати снимки. На тях се вижда, че сега освен на опустошителната сила на любовта Мостът е подложен и на опустошителната сила на… снега. Защото по стълбите на съоръжението не просто е рисковано да се мине, а дори невъзможно.

Така че, скъпи пловдивчани, молим ви, не се влюбвайте още известно време! Според синоптиците от сряда ни чака нова порция сняг. Следователно мостът на Гребната скоро няма да бъде проходим. Дали пък вече влюбените да не грабнат по едно гребло вместо катинар?