Жертвата от катастрофата в село Цалапица между мотор и кола - Никола Коритарев, за чийто живот лекарите се бориха, вече е вън от опасност. 25-годишният моторист беше пострадал тежко вследствие на сблъсъка с опела. Той беше настанен в болница с опасност за живота. 

Никола пожела да разкаже какво се е случило на зловещия за него 26 юни: "Аз се движех по главния път, а опелът ми засече пътя, за да завие наляво в улицата. Нямам никаква вина за случилото се. Още се възстановявам в болницата след удара, чак сега съм в състояние да ви кажа как стана случката", сподели рокерът.

Припомняме, катастрофата, при която пострада мотористът в пловдивското село Цалапица, е по вина на водача на опела, съобщиха още тогава от полицията. Лекият автомобил е предприел маневра “ляв завой” и отнел предимството на мотора марка  “Кавазаки”. Няма данни за употреба на алкохол от водача на лекия автомобил, на моториста също е взета кръвна проба.

При катастрофата е пострадала и 41-годишна пътничка от автомобила, която след преглед е била освободена за домашно лечение.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg