Момиче търси изгубената си сестра, която е с корени от Белозем, община Раковски. Наскоро тя разбрала, че има още четирима братя и една сестра. Успяла да издири момчетата, но не може да открие и следа от момичето.  Информацията, която има за нея, е, че баща й е родом от Белозем, а дядо й е работил като полицай на гара Филипово в Пловдив. Вижте какво още написа момичето в пост във фейсбук страницата „Търси се”:

„Здравейте и от нас! Имаме сестра с първоначално име Кремена, родена през 1978 г., баща и дядо родом от Белозем. Аз съм с 2 години по-малка. През 2004 година разбрах за съществуването на общо четирима братя и сестра. Всички ги намерих освен нея. Последния ми брат, който виждате на снимката до мен, го намерих през 2014 в детско селище SOS - Трявна. Майка ни се казва Дафинка Йорданова Кънева - моминската фамилия. Дядото на сестра ми е работил на гара Филипово в Пловдив, като полицай. Опитах се да я намеря, но не съществува в регистрите. Така открих последното ми братче. Надявам се да стане чудо, ще сме много щастливи, ако се съберем всички. Благодаря ви!

Бих се радвала много, ако успея да намеря информация за сестра си.  Моля Ви да ми помогнете като споделите снимката ни с надеждата да стигна до нея".

Ако някой от вас има информация за търсената сестра, може да се свърже с нас. Нека да помогнем!

Още новини ТУК

TrafficNews.bg