Само с един туит в социалната мрежа, момиче от Тексас развълнува хиляди. Моргън Лин е 17-годишно момиче, чийто родители се развеждат след 19 години брак. Това, което превръща в толкова популярна споделената от Моргън публикация в социалната мрежа е... любовно обяснение, но за сбогом.

Макар и разведени, бащата на Моргън изпраща букет цветя и бележка, която трогва потребителите в "Туитър".

"Завинаги твой. Джейсън", е написаното в бележката. Снимката се превръща за часове в една от най-популярните в мрежата, събирайки над 229 хил. харесвания.

"Не очаквах снимката да събере такова внимание. Предполагам, че хората виждат в тази бележка нещо повече, а именно, че един развод не значи край на любовта", казва Моргън в интервю за "Хъфингтън пост", цитиран от vesti.bg.

Зад сантименталната бележка стои и музикална история. Когато родителите на Моргът се женят, те танцуват на любимата им песен на Кени Чесни, която се казва "You Had Me From Hello". След като се развеждат, Джейсън чува случайно друга песен на Чесни, а именно "Завинаги твой". Тогава той решава, че това ще е последната им песен.

Разводът преминава тежко за Моргън и нейните братя. "Ние знаем, че въпреки всичко любовта между тях е още там", споделя 17-годишната.

TrafficNews.bg