Осиновено бургаско момиче продължава своята борба в търсенето на биологичната си майка. Историята на Кремена трогна много хора. Момичето знае трите имена на жената, която я е изоставила като бебе - Радка Георгиева Иванова, както и годината, в която е родена - 1956.

Засега тя я чака и търси с помощта семейството си, което я е осиновило, както и всичките си приятели, пише  Flagman. Кремена не иска да я съди за действията й, а просто да разбере защо се е наложило да я остави, дали има брат или сестра, както и какви наследствени заболявания евентуално може да се появят при нея.

Тя моли всички, които видят нейния зов за помощ, да го разпространяват с надеждата, че той ще стигне до майка й и някой ден двете ще се срещнат.

В търсенето на биологичната си майка Кремена дори заведе дело за разкриване на тайната на осиновяване, което обаче не успя да спечели. У нас тайната е гарантирана със закон, като се очаква скоро да бъдат направени промени в него и децата, изоставени от родителите си, ще могат да по-лесно да научават техните имена.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg