Двама души от делегацията на "Шапекоензе" извадиха страшен късмет, като не се качиха на самолета с отбора за първия мач от финала за Копа Судамерикана срещу "Атлетико Насионал". Става дума за резервния вратар на тима - Марсело Боек, и за сина на треньора Кайо Жуниор - Мареус Сароли.

Припомняме, че почти целият отбор на "Шапекоензе" загина в самолетна катастрофа в Колумбия, а общият брой на жертвите е 76. 

Стражът не е пътувал с тима заради рождения си ден. Той е получил специално разрешение от ръководството да пропусне мача. 

2111238168.jpg
 

"Клубът му разреши да не пътува. Марсело е отишъл със семейството си на стадиона на "Шапекоензе", където са били и другите играчи, които не са пътували. Говорих с него и той е много тъжен", каза агентът на Боек Антонио Араухо.

Матеус Сароли е трябвало да лети с отбора, но е забравил паспорта си и затова не се е качил на самолета, предде bTV. Баща му обаче е нямал този късмет. 

"Приятели, аз и брат ми сме добре. Моля ви да ни дадете спокойствие, особено на мен и майка ми. Благодаря ви за обажданията и за изпратените съобщения. Днес бях в Сао Пауло и не бях на борда, защото забравих паспорта си. Силни сме и ще преодолеем това", написа Сароли в профила си в една от социалните мрежи.

TrafficNews.bg