За по-малко от седмица след премиерата си, песента “Ало, мамо“ на Ивана предизвика изключителен успех сред публиката. Мелодията разплака българите, както у нас, така и в чужбина, като многобройни бяха отзивите в официалната страница на певицата, че това е една невероятно стойностна и силна песен, която със сигурност ще остане във времето. 

Самата Ивана сподели, че е много развълнувана от успеха на песента и благодарна на съдбата, че е имала възможност да участва в инициативата “SOS! Час внимание” на “Трафик СОТ” и Българския Червен Кръст, което всъщност е било в основата на създаването на “Ало, мамо“. Както повечето вече знаят, Ивана се включи в инициативата, като посети домовете на самотни пенсионери, на които премери кръвната захар и кръвното налягане, а след това поговори откровено с тях.

“Срещите ми с възрастните хора, разказите им за своя живот, ме разтърсиха изцяло”, сподели Ивана.

Това вдъхнови певицата на народа да претвори идеята на организаторите на тази прекрасна благотворителна инициатива в песен. През годините Ивана винаги е била отворена за различни благородни каузи, а това бе повод и телевизия “Планета“ да я отличи с награда за “Посланик на доброто“ по време на церемонията по връчване на 13-те Годишни музикални награди на медията.

Ивана се включва в кампанията "SOS!Час внимание!" ЧЕТЕТЕ ТУК!

TrafficNews.bg