"Много е важно да си "естествен" за 15 хиляди лева и да живееш в блок ЕПК. Само в България, когато ходиш до външната тоалетна, си светиш с последен модел айфон".

Така новата екранна половинка на Ани Цолова в сутрешния блок"Здравей, България"- бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков, коментира новините около семейството на абитуриентката Каролина-Клер, която заедно с майка си в национален ефир се похвали, че двата й тоалета за бала са стрували 15 000 лв. 

Ненчев стана част от гост водещите, които сменят Виктор Николаев в ефира на Нова ТВ.

"Господари на ефира" показа в понеделник вечерта репортаж, в който съседи на семейството в София разказват как майката Меги Мичева не плаща сметките за портиер, стълбищно осветление и чистач от поне 5-6 години. Сметката стигнала 894 лева. 

„Малко са 15 бона, трябвало е кувейтските дизайнери да вземат на тази майка 30 хиляди лева”, шеговито продължи Ненков, определян като един от най-добрите лекари у нас.

Самата Каролина-Клер също реагира на репортажа, като написа във "Фейсбук", че скоро ще стане ясно колко много се е лишавала, за да изпълни своя мечта: 

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg