Благотворителен тенис турнир е причина, поради която Григор Димитров в момента е на Бахамите. Разбира се, той съчетава работата с полезното и приятното и си прекарва повече от добре в компанията на милиардера Сър Ричард Брансън, който е и организатор на благотворителната инициатива.

Събитието, тази година не е на личния остров на богаташа - Некер, който претърпя сериозни щети след урагана Ирма. Определено обаче и на Бахамите звездите си прекарват чудесно. Григор Димитров и другите гости на Сър Ричард Брансън са в курорта Баха Мар, който е на остров Насау.

Там известни тенисисти предстои да играят тенис с богаташи, платили си за тази привилегия, а събраните пари ще бъдат предоставени за различни благотворителни инициативи. Дните за участниците преминават сред най-различни активности извън тениса, а вечерите са посветени на партита. За едно от тях се разбра от очарователната Кирстен Кътнър, която е съпруга на легендата на голфа и настоящ голям предприемач Грег Норман. Красивата дама не пропусна да се снима с мъжа си и Григор Димитров. Кътнър публикува снимката от партито на своя профил в "Инстаграм", пише blitz.bg

Кирстен е третата съпруга на Норман, като двамата са официална двойка от 2010 година. На нея неслучайно принадлежи прозвището "Най-красивата жена в голфа". 

Норман и Сър Ричард Брансън са много близки приятели, като сватбата на голф легендата с Кирстен бе на острова на милиардера - Некер. 

Тези дни на Бахамите Григор Димитров и другите тенис звезди се радват на компанията и на още красавици, не само на Кирстен Кътнър. В същото време половинката на българина Никол Шерцингер е далеч от него - чак в Лондон, където има ангажименти.  

В курорта Баха Мар са още Томи Хаас, бившата №1 Жюстин Енен, Янко Типсаревич, Давид Налбандян и др.