"От 10 дни знаех, че ще бъда уволнена, преди да излезе официално протокола. Поисках среща с министъра и ме беше отказана такава. Първата ми среща с министър Караджов на 23 декември беше свързана с доноси и пасквили, които вече които вървят в публичното пространство сега. Например това, че съм разследвана, че съм заподозряна, че съм назначавала и уволнявала разни хора, които са едни от ГЕРБ, едни дошли там да разкрият престъпление, но не ми се коментира. След Нова година отношението на министъра към мен се промени, след като на първата ни среща си стиснахме ръцете и той ми каза да работя спокойно". Това каза уволненият изпълнителен директор на "Автомагистрали" ЕАД Десислава Христова в "Лице в лице" по бТВ.

"Знаех, че нещо се готви срещу мен, след като видях да излизат някакви информация в някакви сайтове, че едва ли не се внушава чрез клевети, че съм разследвана мащабно ДАНС или нещо такова. Разбира се, че няма такова нещо, но за всеки случай ще си подам и официално искане по ЗДОИ да получа и официален отговор, че не ме разследва нито от ДАНС, нито от който и да е било", допълни Христова.

"Това, което излезе сега срещу мен в сайта "Биволъ", е дежа вю. Този пасквил излезе в началото на 2019 година и тогава бяха уволнена от ГЕРБ. Сега излезе същия пасквил. Нарекоха ме касичка на ГЕРБ, което е несправедливо. Сега задкулисието се връща през задния вход чрез нови лица и под нови наименования. Вечните интереси остават. Аз до последно спах на палатката по време на протестите и не съм ощетила с нищо "Автомагистрали". Само съм давала и нека по делата ме съдят, а не по доноси", каза още Десислава Христова