Трима наглеци окупираха местата за инвалиди пред голям хипермаркет в ж.к. „Тракия” в Пловдив, видя читател на TrafficNews.bg и ни изпрати снимки.

„Всеки спира както и където си поиска, няма оправия в тази държава! От колко месеца вече ги показвате всички нагляри, и пак никой не си взе поука и не започнаха малко от малко да се съобразяват! Ами, ако човекът – инвалид дойде и иска да остави автомобила си на обособеното за него място, какво правим? Ще си кажем „да си гледа работата” ли? Ами, ако ние сме на негово място, не дай си Боже, какво ще направим? Ще защитаваме ли все още малоумниците?”, ни пише читателят, като ни поздравява за инициативата, която сме подели още от създаването на сайта и ни призова да не спираме, защото имало светлина в тунела.

Благодарим на Валери Иванов! Обещаваме на него и на всички онези читатели, които искрено се възмущават на тези нередности, че няма да спрем да показваме всички нагляри, които решават, че наредбите и законите са създадени, за да си остаряват на лист хартия.

Как Мерцедес прецака инвалид в мола - ВИЖТЕ ТУК

От TrafficNews.bg  няма да спрем да ви показваме наглеците, които си позволяват да паркират не според правилата. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg 

TrafficNews.bg