
Шеф Токев живее между Германия и България, черпи вдъхновение от Алжир, Франция и Австрия, но продължава да мечтае за Япония. За първи път е рязал с нож на три и е станал готвач въпреки плановете да роднините му да избере митничарската професия. Той издаде книга, за да разкаже за всичко това, но и за онези дни в затвора, които промениха живота му.
Книгата му започва с престоя му в затвора. „Когато седнах да я пиша, исках да покажа трудния момент, какви са последствията, и как можеш да ги преодолееш. Исках да покажа как хората не бива да се отказват дори в най-трудните моменти”, коментира в студиото на Нова тв Шеф Андре Токев.
„В затвора всичко е по-първично. Няма маски, които сме свикнали да слагаме, не се съобразяваш с даден етикет. По-лесно е да се живее така”, обясни готвачът.
Според Токев всяка личност е човек, с различна съдба.
„Когато разбереш причините, поради които хората в затвора са извършили некоректни неща, започваш да ги виждаш по друг начин. Не трябва да се делят на добри и лоши. Ако човек осъзнае грешката си, трябва да му се даде втори шанс”, каза той
Още от категорията
Виж всички

Камион се запали, затвориха движението край Хасково СНИМКИ

МВР обяви младо момиче за национално издирване
Акценти
Виж всички




Почина холивудската легенда Робърт Редфорд



Ученик от Хасково извади оръжие и стреля в класната стая
