Красивата Симона Тодорова, която стана жертва на атентат от любов и бе простреляна в главата от бившия си приятел, като по чудо се възстановява и се изправя на крака. Хубавицата от Дряново се появи под ръка с брат си на официално събитие и омагьоса всички с визията си.

Симона вече не е с кифленски стайлинг, няма ги екстеншъните и предизвикателните пози. За повода тя е избрала официална рокля, която подчертава фигурата й, а от дългата й руса коса също няма помен. Сега красавицата е с къса фризура в естествен кестеняв цвят. Промяната вероятно се дължи на операциите на главата, които трябваше да претърпи, коментират запознати, като изтъкват, че с новата прическа Симона пак изглежда зашеметяващо.

Приятелите й са изумени от бързия напредък на рехабилитацията, пише "Флагман". Момичето едва оцеля и излезе от кома, след което прекара тежки месеци в работа с психолог и логопед, за да се нормализира след травмите от преживения ужас. Тя се бори с всички сили да възстанови говора си, разказват нейни познати. След като куршум поразява мозъка й, младата жена среща затруднения при произнасянето на някои думи и при извършването на определени движения. За да стане пак нормален човек, лекарите прогнозираха 2-3 години, но повечето от проблемите вече са преодолени, разкриват запознати. Заради травмите разследващите дълго време не успяваха да разпитат 22-годишното момиче.

Историята на Симона Тодорова лекарите ще помнят дълго. Неврохирурзите в УМБАЛ Бургас не успяват да се сетят за случай, при който пациент успява да оцелее след прострелване в главата.

Припомняме, че 22-годишната Симона Тодорова бе простреляна в лявото слепоочие на 2 юни миналата година в Слънчев бряг. Момичето получи тежката травма след кървава драма, при която 38-годишният Михаил Станчев екзекутира бизнесмена Коста Николов в луксозния му „Мерцедес” пред хотел „Сън Вилидж”, а след това простреля в главата красавицата, за която разследващи твърдят, че е имала отношения и с двамата. След стрелбата Симона бе откарана в УМБАЛ Бургас в кома, а екип от неврохирурзи я оперира до 3 през нощта.

Гръмнах ги и двамата, няма да се видим повече!, казал Михаил на брат си след екзекуциятаДумите му отхвърлят версията, че не е искал да бяга зад граница

Изписват от болница Симона, която беше простреляна в Слънчев брягМомичето все още се възстановява

Простреляната в Слънчев бряг Симона иска да става сама, близките не говорят за инцидентаТе не допускат никой да спомене за това какво се е случило или да попита Симона дали си спомня

Борят се за живота на простреляната в Слънчев бряг Симона, семейството й губят надеждаИма сърдечна дейност, но уврежданията в главата са изключително сериозни