Приятели на убития Димитър Стоянов - Лудия направиха група във фейсбук в негова памет. На страницата са качени снимки на ММА боеца със съпругата му и близки негови приятели.

"Отиде си един от ония хора, за които не се намира някой останал равнодушен. Те не са нито само черни, нито само бели, а са като експлозия от цветове. Ярки, дразнещи окото, запомнящи се....", пише Валентина Запрянова и го описва като справедлив, верен, последователен, милосърден и дързък, сравнявайки го с древен воин. 

Харесванията на страницата растат ежеминутно, като към момента наброяват 2000. Под снимките има различни коментари. В галерията на страницата са качени снимки на Митко-Лудия, придружени с текст, който описва скръбта на близките и приятелите му.

Един от постовете гласи: „ Така ще си те спомням винаги, брат- усмихнат. Почивай в мир, ще се видим пак някой ден, но тези, които те отнеха от нас ще ги видиш преди това!”

Със статуси, коментари и снимки, приятелите и близките на убития показват и казват, че той няма да бъде забравен. Те отброяват дните от смъртта му.  

Какво разказват приятелите на Лудия - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg