Тялото на 23-годишният Петър Чучулски беше открито в канавка край Раковски, научи TrafficNews.bg

Момчето бе неизвестност от около 20 часа на 21 декември миналата година, когато е напуснал дома на негов приятел в Стряма.
За него беше подаде информация, че е висок 180 сантиметра, с нормално телосложение, късо подстригана черна коса и тъмни очи. Татуиран е по тялото, ръцете и около лявото око. Бил е облечен с черна плетена жилетка, тъмно спортно долнище, обут с черни маратонки. В себе си не носи документи за самоличност.

По тялото на момчето не са открити следи от насилие. Полицията разследва случая.

Продължава обаче издирването на 20-годишния Мартин Христов от София. Близки на изчезнал младеж молят за помощ чрез Фейсбук. Те призоваха за съдействие, за да могат да го намерят. Според съобщението, Мартин Христов е изчезнал на 11 януари и от тогава няма вест от него. Тогава Мартин тръгнал на гости към квартал „Красно село“ в София. След това следите му се губят.

Момчето е около 20-годишно, слаб, с тъмна коса. Който го види или има информация за него, може да се обади на телефоните на 9 РПУ 02/982 56 00, 02/982 55 64, както и на 0888 21 57 59, както и в най-близкото полицейско управление. „Приятели, помогнете“, зоват близките на момчето.

Още ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg