Каруца на пътя - един от най-големите кошмари за шофьорите. Теглено от кон превозно средство за пореден път шпори по натоварен път в Пловдив, сигнализира читател на TrafficNews.bg.

Каруцата е заснета на надлеза на Скобелева майка. Както се вижда от видеото, автомобили набиват спирачки, виждайки спокойно движещото се превозно средство. Както всички знаем, по въпросния маршрут се шофира с висока скорост и каруците създават сериозни предпоставки за ПТП както заради това, че са бавни, така и заради възможността животното да се уплаши от някой автомобил.

Да не говорим, че според законите на града конският впряг е напълно забранен. В случай на нарушение паяк идва, за да репатрира "возилото", а собственикът бива изпращан вкъщи заедно с животното си.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите, с които се сблъскват. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.