3200 души и около 1750 коли са излезли на протести в цялата страна днес. Това обяви директорът на Главна дирекция "Национална полиция" главен комисар Христо Терзийски. Той обясни, че не се е стигало до сериозни ексцесии.

Имало е няколко опита за блокаж пътя, но бързо са били предотвратени.

Полицейски служители в цялата страна са ангажирани в опазването на обществения ред и сигурността във връзка с обявените протестни действия. От началото им в днешния ден са засечени няколко нарушения.

В района на гр. Левски са съставени четири акта по Закона за движение по пътищата, задържан е и протестиращ, който е шофирал след употреба на наркотично вещество. На територията на Велинград са съставени пет акта за неизпълнение на полицейско разпореждане и неправомерно затваряне на пътен участък.

В София шофьор на лек автомобил е отведен в Пето районно управление. Той е дрифтирал в района на пл. "Народно събрание" и не се е подчинил на полицейско разпореждане. Нарушителят е задържан.

Дрифтър „запали“ гумите на голфа си пред парламента, полицията го арестува ВИДЕОМъжът направи зрелищните маневри пред площада,на който се провежда протеста

Протестиращи блокираха пътя за Гърция и АМ “Тракия“ СНИМКИПротести има в цялата страна

Пловдивчани поискаха оставка на правителството, протестират и срещу високите цени на стоки и горива ВИДЕОБлизо три часа продължи автомобилното шествие по улиците на града