Пловдивчанката, която се бори с рак, и двете и деца отново имат нужда от помощта на пловдивчани с добри сърца. Припомняме, че благодарение на съпричастността на хората Стела Грозданова успя да събере 6 000 лв. за операция. 

Тя и момичетата й остават лишени от доходи, след като майката разбира, че страда от рак. На 18-и ноември миналата Стела отива на лекар за преглед, тъй като изпитва болки в кръста. Първоначално мисли, че състоянието и се дължи на дископатия. Докторите обаче и назначават скенер, който показва, че ракът се е разпространил към прешлените и гръбначния й стълб.

В началото на декември Стела преживява операция, по време на която десният и бъбрек бива отстранен. Майката обаче остава на легло, тъй като спешно се нуждае от втора интервенция. В момента тя е неспособна да работи, за да се грижи за двете си дечица.

След успешната операция, майката и двете и момичета са изправени пред ново предизвикателство - Стела има метастази в цялото тяло и и се налага да ходи на химиотерапия. Междувременно тя и децата и продължават да изнемогнат финансово. Въпреки че състоянието и е тежко, пловдивчанката мечтае да намери работа, която може да върши от вкъщи, за да бъде отново пълноценна майка.

Днес с редакцията ни се свърза дъщерята на Стела - Светослава. Момичето, което е бивш служител на обект от веригата "Лафка", все още не може да намери нова работа. В момента майка и посещава курсове по химиотерапия. 

"Аз и сестра ми сме сами в нас и сме с точно 3 лева. В петък трябва да платим наема а нямаме никакви доходи. Аз не мога да си намеря работа на мама все още не и отпускат помощи. Нямаме абсолютно никакви доходи", сподели момичето. 

Семейството на Стела може да разчита единствено на хорската съпричастност, за да стъпи отново на краката си. Можете да подадете ръка на майката и двете и деца чрез откритата банкова сметка.

Титуляр-Светослава Шопова

Банка ДСК

IBAN -BG60STSA93000025811001

BIC-STSABGSF

Можете също така да се свържете с нея и дъщеря и чрез фейсбук страничката "ДА помогнем НА МАМА"