Бивш пловдивски полицай, уволнен заради наркотици, влиза в предаването "Фермата". Станислав Ласкин е на 29 години от Самоков. Завършил е бизнес администрация. Бил е полицай, бил е и затворник. В момента има собствен бизнес с брат си за дърводобив. Работи по 15 часа на ден.

Станислав започва сам да изкарва парите си още в 9-ти клас – става готвач, барман, сервитьор, подхваща дърводобива. На 23 години решава да бъде полицай. А малко след това отваря нощен клуб в Пловдив.

Заведението обаче се оказва разпределителна гара за местните нарко-дилъри. Като собственик и действащ полицай Станислав влиза в затвора за 7 месеца за разпространение на наркотици. До ден днешен той твърди, че е невинен, но пък затворът го е направил по-уравновесен.

Станислав е задържан заедно с 25-годишният си брат Николай Ласкин  при акция в Пловдив срещу разпространение на наркотиците. Двамата братя, които са родом от самоковското село Доспей, са прибрани в ареста за 72 часа заедно с пловдивчаните Н.А. (35 г.) и Я.К. (26 г.) и Ф.Ф. (24 г.) от Куклен. Операцията срещу наркобандата е осъществена от криминалисти в сектор “Противодействие на престъпления с висока обществена опасност” и колегите им от сектор “Специализирани полицейски сили”. Претърсени са леките автомобили, използвани от групата.

Братята Ласкини използвали рено, собственост на техен приятел, останалите са се возели във форд и опел. Последвали са проверки и на три частни адреса в Пловдив. В хода на операцията били открити и иззети 200,298 грама амфетамин, 146,757 грама марихуана, електронна везна и множество мобилни