Медицински център „Клиничен институт по репродуктивна медицина – Пловдив” организира „Месец на репродуктивното здраве”. През месец Октомври, 2016 г. двойки с репродуктивни проблеми могат да се консултират безплатно със специалисти в центъра.

„Седмица на женското здраве” ще се проведе от 10 до 14 Октомври, 2016 г. Д-р Динко Порязов и д-р Владимира Петрова, специалисти по акушерство и гинекология ще правят безплатни консултации, гинекологични и ехографски прегледи. Клинично ще се изследват влагалище, маточна шийка, матка и яйчници, с цел – диагностициране и профилактика на евентуални заболявания. При необходимост, ще се взима материал за цитонамазка и/или микробиологично изследване на преференциални цени.

„Седмица на мъжа” ще се проведе от 17 до 21 Октомври, 2016 г. Д-р Сава Петров ще направи безплатни консултации на мъже от двойки с репродуктивни неуспехи – стерилитет, загуби на плода и неуспешни ин витро процедури, както и безплатни спермограми, интерпретация на резултатите и назначаване на терапия. При необходимост, провеждане на микробиологични изследвания на еякулат и ДНК фрагментационен тест на преференциални цени.

В седмицата от 24 до 28 Октомври ще бъдат направени заключения и препоръки при необходимост, след проведените изследвания.

Записвания по график могат да бъдат направени на телефони: 032/28 00 54, 0882/386426 или на място в центъра на адрес: гр. Пловдив, ул. Нестор Иванов 11.

Акушер-гинекологът д-р Петър Иванов от МЦ-КИРМ Плевен ще консултира пациенти в Пловдив

TrafficNews.bg