Д-р Петър Иванов, д.м., специалист по акушерство и гинекология в МЦ „Клиничен институт за репродуктивна медицина“ - Плевен, ще консултира пациенти в Пловдивския център на КИРМ през м. май.

Доктор Иванов е един от водещите специалисти в областта на тромбофилията и усложненията й по време на бременността. Има придобита научна степен „доктор по медицина“, след защитен научен труд на тема „Тромбофилия и тромбоемболични заболявания“. Има над 50 публикации в международни и български научни списания, свързани с успеваемостта на ин витро процедурите и рисковата бременност. Главен редактор и съавтор е на монография на английски език “Pregnancy Thrombophilia: The Unsuspected Risk” (InTech), в която участва международен колектив от учени. Специализациите на д-р Иванов в чужбина включват: Курс „Лечение при ранни загуби на бременността“, Evidence based early pregnancy care, Амстердам; Курс по репродуктивна медицина и асистирана репродукция в Rinehart Center for Reproductive Medicine, Чикаго; Обучение по Акушерство и Оперативна гинекология в Dipartimento di Scienze Ginecologiche, Ostetriche e della Riproduzione, Seconda Univerista degli Studi di Napoli, Неапол.

Д-р Петър Иванов е част от екипа на МЦ „КИРМ“ Света Елисавета – Плевен от 2010 год. и работи по проблемите на стерилитета, асистираните репродуктивни техники, загубите на плода, проследяване на рискова бременност, консервативна гинекология. Благодарение на своята задълбоченост, академичност, клиничен опит и отговорност към пациентите, д-р Петър Иванов е един от водещите специалисти по репродуктивна медицина в България, с принос за високата успеваемост и доброто име на МЦ „КИРМ“ – Плевен.

Д-р Петър Иванов ще консултира пациенти в МЦ КИРМ – Пловдив на 13 и 14 май 2016 година по предварително записване.

Записването по предварително изготвен график е на тел.: 032/ 28 00 54. Адресът на МЦ „КИРМ – Пловдив“ е кв. Кючук Париж, ул. „Нестор Иванов“ 11. За повече информация – на сайта на центъра: www.ivfpleven.com

Още за дейностите на центъра - ВИЖТЕ ТУК

TNS.bg